Webshop » Medische sets op maat

SAMENGESTELDE MEDISCHE SETS OP MAAT

ADM-care systems zorgt voor het produceren van medische praktijksets voor artsen, tandartsen , verpleegkundigen, scholen, enz...

1. In overleg met de klant wordt bepaalt welke artikelen ( medical devices ) de set dient te bevatten.  

2. Wij voegen de verschillende items ( al dan niet steriel ) samen in 1 verpakking.  Wij werken enkel met CE- gecertifieerde producten en wijzigen de oorspronkelijke verpakking of doel van het product niet.

3. Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande producenten , zoals Hartmann N.V., Becton Dickinson N.V.,  Lohmann-RauscherN.V.,  B.Braun, enz... ( zie ook onze partnerlijst ).

4. U kan zelf ook een (CE-gemarkeerd) product aanleveren.

5. Uw voordeel: voor een bepaalde ingreep of behandeling, heeft U steeds het nodige bij de hand in 1 overzichtelijke set.

6. Wij doen niet aan (her)sterilisatie van producten; alsook kunnen wij geen geneesmiddelen toevoegen aan de nieuw-samengestelde set. 

7. De medische set kan op verschillende manieren aangeboden worden. Bvb.:

- Verpakt in een kartonnen doos(je) en /of plastiek box en voorzien van een etiket met de inhoud, lotnummer en vervaldatum . Deze verpakking wordt daarna voorzien van een sealfolie zodat de inhoud gewaarborgd blijft tot de opening . 

- Verpakt in een plastiek zakje welke bedrukt wordt met bvb. een omschrijving, lotnummer, vervaldatum. Bepaalde aantallen in een overdoos zijn mogelijk. 

 

8. Bij specifieke vragen, aarzel niet ons te contacteren.